Dødsbo Købes

Gratis rydning / Betaling

Smid ikke noget ud.

 

Vi laver også meget gerne en gratis rydning   

    Gratis rydninger er .. hvis der er værdi i boet efter i har udtaget de ting der har affektionsværdi for jer/dig ..Dvs at der i boet skal være værdi som kan dække de omkostninger der er i forbindelse med rydningen.. er der mere værdi i boet er det os der betaler for de ting der er i boet... er der mindre værdi i boet og værdien ikke kan dække de omkostninger der er i forbindelse med rydningen er det boet der skal betale et beløb..

 

 Vores tilbud kan også være hvis dødsboet er et alm. nedslidt gammeltbo og helt uden værdi .. dvs. at intet er brugbart så betales der 4500,00 kr. eks. moms for rydningen...Selvfølgelig alt efter hvor stort hus eller lejligheden er. Det er noget vi taler om når vi mødes. I dette tilbud vil der altid være en lille rengøring..vi støvsuger loft, vægge og gulv aftører alle vandrette flader (minus skabe) samt ordner wc kummen, håndvask på toilettet og køkkenvask (minus afkalkning)

Skal der laves en grundig rengøring så taler vi om det og finder altid en løsning der passer kunden.

 

kontakt os for mere information 

20 21 25 18

 

 Bestilles der ikke rengøring efterlader vi altid boet i pæn stand dvs. vi støvsuger altid loft, vægge og gulv samt aftørrer vi alle synlige vandrette flader (Feks. vindueskarme,køkkenbord, bryggersbord) vi ordner køkkenvasken, håndvask på toilet , toilettet  får lige en gang med en wc børst. Denne lille rengøring er en service fra os og er uden beregning.....

 

Vi kan også tilbyde en grundig rengøring hvor der afvaskes døre, dørkarme , vindues rammer, køkkenskabe, og skuffter, rengøring af håndvask , køkkenvask, og toilet, gulv, loft, vægge støvsuges, gulv vaskes hvor der ikke er tæpper. til slut en vindues polering ude og inde.

 

 Hvis dødsboet er MEGET snavset og alting er ubrugeligt og boet har en meget dårlig lugt fra feks. madaffald eller en person der har ligget død længe i lejligheden eller huset.

Taler vi om prisen

*

Vi giver altid gratis tilbud på stedet.

Kontakt os på tlf. 20212518 vi svarer hele døgnet

 

 

 

 Hvis man ønsker at lave en aftale om rydning så brug vores Mail minna.larsen@gmail.com

 eller siden hvor der er kontakt mail..